Ik maakte een risotto met brandnetel en wortelloof, overjarige kaas, die ik gekregen heb, en een klein scheutje speltroom. Een paar tomaatjes erbij, kopje verse tuinpepermuntthee na en ik heb heerlijk gegeten. De veldkers gaat in de koelkast voor mijn lunch: een heerlijk pittige sla met bietjes en geitenkaas en mijn honing-mosterd-tijmdressing. Ik denk er ook over om een keer een omelet te maken met veldkers. Vanmorgen deed ik wat veldkers door mijn appelsmoothie met zijden tofu en druivensap. Het gaf een lekker pittige bite: een goed, nieuw en natuurlijk recept.
maandag 1 december 2014
Tuin- en ander groen
Ik maakte een risotto met brandnetel en wortelloof, overjarige kaas, die ik gekregen heb, en een klein scheutje speltroom. Een paar tomaatjes erbij, kopje verse tuinpepermuntthee na en ik heb heerlijk gegeten. De veldkers gaat in de koelkast voor mijn lunch: een heerlijk pittige sla met bietjes en geitenkaas en mijn honing-mosterd-tijmdressing. Ik denk er ook over om een keer een omelet te maken met veldkers. Vanmorgen deed ik wat veldkers door mijn appelsmoothie met zijden tofu en druivensap. Het gaf een lekker pittige bite: een goed, nieuw en natuurlijk recept.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Plannen voor 2024
Het hoeft natuurlijk niet ... plannen voor een nieuw jaar, maar Ik zou ook op mijn verjaardag plannen kunnen maken of op een willekeurig an...

-
In mijn verhaal van een paar dagen geleden kon je mijn nieuwe aanwinst al zien. Een beetje op de achtergrond, in een stilleven met jam en ch...
-
Gekregen Ik ontving een fles wijn als dank voor mijn hulp bij een tentoonstelling. Zonder alcohol met bubbels. Ik was sceptisch. Maar ik vo...
-
In Engeland na de bruiloft, hadden we een middag over. Mijn zus vond in het hotel, in de ontbijtkamer met van die vreselijke gebloemde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten