Gekregen, gevonden, gekocht en gegeven 5

De lijst is lang, zo na maanden stilte. Ik kan niet anders dan een selectie maken. 

Gekregen
Twee keer kreeg ik een etentje van vriendinnen. Ik had afgesproken om eens lekker bij te praten. Ik doe dat graag op zondagmiddag. Zo ontspannend! Ik rekende op het delen van de rekening, maar zij dachten daar anders over. Dat is toch ook heel leuk. Ik had daarnaast nog stickertjes van AH gespaard en daarmee ging ik eten met een andere vriendin bij het restaurant hier in de buurt. Zij wilde betalen omdat ik voor de stickertjes gezorgd had. Heel fijn om te krijgen.

Een onderzoeker, die ik begeleid bij het schrijven van zijn boek, kreeg ik een zakje rode kruisbessen uit zijn tuin. Een heerlijk zondagmorgenontbijt door mijn sojayoghurt.


Gekocht
Een route langs twee kringloopwinkels leverde drie paar schoenen, twee rokken, een jurk, een hemdje, een T-shirt, een nog nieuw badpak, twee broeken en een vestje. Alles bij elkaar betaalde ik € 50,00

Soms is een koopje een mislukking. Omdat het uit het assortiment ging, kocht ik voor € 0,50 een potje guacamole. Ik heb het na één hap weggegooid. Wat een vies goedje! Het leek me wel makkelijk om zoiets in huis te hebben, maar voortaan maak ik het gewoon weer zelf.

Gegeven
Ik kocht kopjes uit de jaren zeventig in mijn eigen kringloopwinkel en deed ze cadeau aan de eigenaressen van een restaurant waar ik graag kom. Al het servies stamt uit de jaren zeventig. Nu krijg ik in zo'n kopje mijn koffie. Dat maakt het bezoek extra bijzonder. 

Een vriendin van mij zag een beeld van een fietser op een van de foto's die ik gepubliceerd had van de inrichting van de winkel. Ze vond het zo leuk dat ik voor haar gekocht heb. Een leuk cadeautje voor een paar euro. 

Gevonden heb ik niks, behalve natuurlijk takken voor de coox, maar dat komt wel weer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

De lekkerste nieuwe recepten van 2018

Franse vrijdagen (slot)

Opnieuw: inmaken