Weekmenu

Ik zie zo nu en dan op blogs weekmenu's voorbij komen. Leek me wel eens leuk om ook te doen. Dit is het menu van de afgelopen week:


Vrijdag:
Ochtend: Havermout en een glas amandelmelk
Tussendoor: Roggebrood met appelstroop
Middag: Salade van witlof, aardappel, cottage cheese, augurk, ei en notendressing
Tussendoor: peer, appel, keelsnoepjes en heel veel gemberthee voor mijn zere keel.
Avond: Chilibonenschotel met gele en rode paprika, wortel, courgette, ui en vegagehakt. Een mooie manier om de stukjes groente die echt op moeten, op te eten.

Zaterdag:
Ochtend: Havermout van amandelmelk.
Tussendoor: chocola bij de koffie
Middag: Rode kool salade
Tussendoor: broodje pindakaas
Avond: Roerbak van prei, chinese kool, wortel en judasoor met mie en pindasaus.

Zondag
Ochtend: havermout (= havermout, rozijnen, walnoten, stukjes gedroogde abrikoos en lijnzaad met versgeperst sinaasappelsap en heet water)
Middag: Knolselderijsoep (restje van zaterdag) en roggebrood met kaas
Avond: Tahine met pompoen, kikkererwten en spinazie in abrikozen-tomatensaus & couscous, witte wijn en bonbons bij de koffie

Maandag
Ochtend: banaan en havermout zoals zondag
Tussendoor: Sultanakoekje van een collega
Middag: salade met tomaat, linzen, mozzarella
Tussendoor: Roggebrood met appelstroop en een paar dropjes
Avond: Gebakken aardappels, spinazie, vegaschijf en toe een kopje thee en een bonbon die mijn vriendin mee bracht toen ze zondag kwam eten.

Dinsdag:
Ochtend: Smoothy van een halve banaan, een peer, een halve appel, amandelmelk en spinazie.
Tussendoor: Roggebrood met appelstroop, een paar keelsnoepjes
Middag: Restje van zondagavond met sla en plakjes courgette.
Tussendoor: appel en een paar dropjes
Avond: Witlof met kaas, augurk, rozijnen en ei

Woensdag:
Ochtend: Roggebrood met appelstroop en roggebrood met kaas en mosterd
Middag: Twee gebakken eieren met kaas
Tussendoor: Een stuk appelkruimeltaart
Avond: Tuinbonensoep & wraps met harissa

Donderdag
Ochtend: Havermout met banaan
Middag: Tuinbonensoep en wraps met harissa
Tussendoor: Roggebrood met appelstroop, appel
Avond: Glas port, Selderijsoep / Gestoofde winterwortel, quinoa en vegaschijf / peer met cottage cheese en jam

Reacties

Populaire posts van deze blog

Franse vrijdagen (een update)

Besparen en genieten met narcissen

Kringloopkwaliteit