dinsdag 16 februari 2016

Eigen huis

 
Dit is inspirerend verhaal. Deze man heef met een eenvoudige baan, het bijgehorend lage inkomen, geduld en precies kiezen wat hij wil nu een eigen huis. Het is totaal anders dan in Amerika gebruikelijk was: groot, groter, grootst. Hij vertelt over de verbazing van mensen om hem heen over de keuzes die hij maakte. En het plezier dat hij in zijn leven heeft is zo duidelijk. Niet meedoen aan de ratrace, maar zijn eigen hart volgen. Ik kijk het filmpje zo nu en dan om me te herinneren aan mijn eigen zoektocht naar het leven dat zo mooi is, dat ik er elke dag het glas op kan heffen.
Veel kijkplezier.
 
Overigens: de filmmaakster Kirstin Dirksen heeft een grote verzameling boeiende films gemaakt van mensen die in kleine huizen wonen, zelfvoorzienend zijn en vooral: creatief hun eigen gang gaan. Haar videokanaal is echt een aanrader.

2 opmerkingen:

  1. Oh leuk! Dit filmpje ga ik zeker eens kijken.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Laat je me weten wat je er van vindt? Ik houd van kleine huizen en van zijn onafhankelijkheid. Ben benieuwd wat jou aanspreekt.

      Verwijderen

Plannen voor 2024

Het hoeft natuurlijk niet ... plannen voor een nieuw jaar, maar  Ik zou ook op mijn verjaardag plannen kunnen maken of op een willekeurig an...