Ik heb er al eens over geschreven: ieder jaar krijg ik druiven van een kennis. En ieder jaar maak ik daar van alles van. Afgelopen oktober en vorig jaar was dat vooral sap. Van vorig jaar had ik nog één fles over. Toen ik die vanmorgen open maakte om door mijn smoothie te schenken, zag ik dat de deksel bol stond. Het sap is gaan gisten. Ik maakte de fles open in de gootsteen en er bubbelde een klein beetje uit.
Gelukkig zijn de andere flessen nog goed, dus had ik een heerlijk ontbijt met een smoothie van banaan, appel, druivensap, sojayoghurt en zijden tofu. Maar wat nu met die andere fles druivensap? Als ik er aan ruik, ruikt het naar bier. Ik weet niet goed wat ik er van moet denken. Is dit echt bedorven, of kan ik dit als een soort bier drinken? Heeft iemand hier ervaring mee?
vrijdag 21 november 2014
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Plannen voor 2024
Het hoeft natuurlijk niet ... plannen voor een nieuw jaar, maar Ik zou ook op mijn verjaardag plannen kunnen maken of op een willekeurig an...
-
Afgelopen donderdag heeft mijn CV-ketel het begeven. Ik kwam thuis en zag dat in het venstertje waar normaliter twee kleine puntjes brande...
-
Ik kook graag op mijn petroleumstel. Stoofschotels lekker lang laten pruttelen zodat de smaken kunnen trouwen. Een soort ratatouille is ee...
-
Net terug uit Berlijn, wil ik het hebben over treinreizen. Ik heb iets met het toerisme in de negentiende eeuw. Films zoals Out of Africa...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten